Grensoverschrijdende samenwerking

Home » Grensoverschrijdende samenwerking

KORTRIJK – MOESKROEN – RIJSEL

www.ejavocats.eu

De regio Kortrijk-Moeskroen-Rijsel is territoriaal bijna een aansluitend geheel geworden. De grensoverschrijdende samenwerking wint elke dag aan belang in deze grote Euroregio en wordt ook door de politieke overheden als zelfstandige entiteit erkend. De noodzaak om op gestructureerde wijze grensoverschrijdende juridische diensten te leveren aan het cliënteel is daarvan het logische gevolg. Dit gebeurt zowel bij de adviesverlening als bij het voeren van procedures.

Sinds meer dan 20 jaar, ondertussen onder de vorm van een E.E.S.V. “Advocaten Espace Juridique Avocats“, is het kantoor gegroepeerd met enerzijds het advocatenkantoor ESPACE JURIDIQUE te Moeskroen (www.ejavocats.be) en anderzijds het kantoor ESPACE JURIDIQUE te Rijsel en Parijs (www.ejavocats.com).

Deze dagelijkse doorgedreven samenwerking tussen gelijkgestemde onafhankelijke advocatenkantoren doet taal- en landsgrenzen vervallen en laat het kantoor toe in dit veel ruimer economisch belangrijk gebied een snelle, kwalitatieve en persoonlijke service aan het cliënteel van het advocatenkantoor te bieden.

Op dit ogenblik groepeert de E.E.S.V. meer dan 30 advocaten en 20 medewerkers.Het kantoor te Rijsel is op zijn beurt verbonden met andere advocatenkantoren in verschillende landen in West- en Centraal Europa. (www.libralex.com)

Show Comments